File Info

Titlu:Cleo de Nile
Descriere si instructiuni: Cleo de Nile este o fata cu un aspect placut care ii place sa iasa in evidenta prin modul in care arata,in care se imbraca.Aici va trebui sa interveniti voi pentru a o ajuta sa se imbrace cat mai elegant astfel incat trasaturile sale fine sa fie scoase in evidenta.O veti pune la punct pana la cel mai mic detaliu fiindca detaliile sunt extrem de importante pentru ea si nu ii place sa neglijeze vreun aspect din tinuta sa.Doreste sa arate bine pana la cel mai mic amanunt si spera ca veti face fata cerintelor emise de ea.Nu este atat de greu pe cat pare,trebuie doar sa incercati si veti vedea ca sunteti niste adevarati artisti,iar fata va fi complet multumita.
A fost accesat de : 3,238 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Cleo de Nile
Cleo de Nile

Acest joc online Cleo de Nile a fost jucat pana in momentul de fata de 3,238 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-10-30 si are o marime de 2.39 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.