JOCURI CAMPIONATUL DE CURSE CU TRACTOARE

File Info

Titlu:Campionatul de curse cu tractoare
Descriere si instructiuni: Dragi copii, de aceasta data veti lua parte la campionatul de curse cu tractoare la care veti participa si voi si va veti distra. Ei bine, va trebui sa fiti foarte atenti la traseu si sa fiti foarte rapizi pentru a va invinge advesarii care sunt si ei depotriva foarte bine pregatiti. Va veti folosi de sagetile de la tastatura pentru a conduce tractorul si va trebui sa fiti atenti la obstacole, sa nu va rasturnati pentru ca riscati sa pierdeti jocul, iar interesul vostru este sa ajungeti cu bine la final si mai mult sa ajungeti chiar primul si sa va invingeti toti adversarii. Distractie placuta cu cele mai tari jocuri de curse online cu masini doar aici pentru ca avem o multime de surprize pentru voi!
A fost accesat de : 9,890 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri curse masini sau jocuri curse tractoare

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Curse > Campionatul de curse cu tractoare


Informatii despre jocul gratis Campionatul de curse cu tractoare
Campionatul de curse cu tractoare

Acest joc online Campionatul de curse cu tractoare a fost jucat pana in momentul de fata de 9,890 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-08-20 si are o marime de 4.12 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.