JOCURI CAMPIONAT CU ATV

File Info

Titlu:Campionat cu ATV
Descriere si instructiuni: A inceput campionuatul cu ATV si speram sa fiti pregatiti si sa nu va ia prin surprindere pentru ca noi ne asteptam ca de aceasta data campionatul sa fie castigat de voi. De aceasta data, va aflati intr-un campionat de curse cu ATV, alaturi de oameni foarte bine pregatiti care vor sa castige premiul cel mare. Aceleasi aspiratii le aveti si voi, suntem convinsi de acest lucru si va trebui sa si demonstrati ca sunteti intr-adevar cei mai buni. Va trebui sa tineti pasul cu adversarii si sa ii tineti la distanta pentru a va asigura primul loc, ca veti ajunge primii la final. Va veti folosi de sagetile de la tastatura pentru a conduce ATV-ul care va este incredintat. Fiti atenti la traseu si nu pierdeti controlul. Jocul este structurat pe nivele, iar la fiecare nivel va trebui sa iesiti invingatori. Aveti grija pentru ca la fiecare nivel aveti de strans un anumit numar de galbeni pe care ii veti gasi pe parcurs. Distrati-va cu cele mai noi jocuri cu curse ATV doar pe site-ul nostru de jocuri online, jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 2,203 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri curse , multe jocuri curse cu atv sau jocuri atv sau jocuri de condus atvInformatii despre jocul gratis Campionat cu ATV
Campionat cu ATV

Acest joc online Campionat cu ATV a fost jucat pana in momentul de fata de 2,203 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-02-07 si are o marime de 11.14 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.