JOCURI CAMIOANE IVECO DIFERENTE

File Info

Titlu:Camioane Iveco diferente
Descriere si instructiuni: Camioane Iveco diferente este un nou joc foarte dragut in care va trebui sa gasiti detaliile care fac diferenta celor doua imagini in asa fel incat la final cele doua imagini sa fie identice. Veti privi cu atentie cele doua imagini aparent identice insa daca priviti cu atentie veti observa ca exista cinci detalii care fac diferenta si pe care va trebui sa le identificati. Apasati click in momentul in care veti gasi diferentele, insa nu apasati daca nu vedeti nimic pentru ca la cinci astfel de clickuri veti pierde jocul. Nu mai asteptati si incercati cele mai noi jocuri de gasit diferente cu camioane doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 935 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri de gasit diferente sau jocuri camioane ivecoInformatii despre jocul gratis Camioane Iveco diferente
Camioane Iveco diferente

Acest joc online Camioane Iveco diferente a fost jucat pana in momentul de fata de 935 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-09-25 si are o marime de 1.06 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.