JOCURI CADEREA RUSINII

File Info

Titlu:Caderea rusinii
Descriere si instructiuni: Caderea rusinii este un joc conceput pentru a distra tinerii jucatori care sunt gata de noi aventuri.Veti intra in pielea unui rechin flamand care cauta cu orice pret hrana.Veti parcurge un anumit traseu in care va vor aparea diverse obstacole pe care voi va trebui sa le evitati pe cat mai mult posibil.Fiecare obstacol atins va va reduce din vieza.Voi trebuie sa prindeti din urma barca si sa va seviti victorios cina.Cu tastele sageata sus veti sari,sageata jos veti cobori,iar cu space veti deschide gura si veti manca micile vietuitoare.Nimic mai simplu,trebuie doar sa incercati!Fiti chiar voi niste supereroi.
A fost accesat de : 10,390 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Caderea rusinii
Caderea rusinii

Acest joc online Caderea rusinii a fost jucat pana in momentul de fata de 10,390 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-29 si are o marime de 0.47 MB.
Stele : 4
Jocul a fost votat de 5 ori si a primit 4 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.