JOCURI BOB CONSTRUCTORUL

File Info

Titlu:Bob constructorul
Descriere si instructiuni: Bob constructorul este provocat de adversarii sai la o intrecere pe un drum nu tocmai usor de parcurs. Ei bine, el trebuie sa iasa invingator pentru a inchide gura tuturor adversarilor care il considera mai putin buni in comparatie cu ei. Va trebui sa il ajutati sa castige aceasta intrecere, si anume sa conduceti tractorasul. Tineti cont de faptul ca este un drum plin de denivelari si trebuie sa fiti pregatiti pentru orice. Incercati pe tot parcursul competitiei sa accelerati cat veti putea de mult pentru a fi siguri ca ii veti depasi pe adversari, dar ii veti si tine la distanta in acest fel. Faceti tot ce va sta in putere pentru a invinge. Folositi sagetile de la tastatura pentru a putea coordona tractorul, in special sageata sus pentru a accelera. Aceasta este principala tasta pe care va trebui sa o utilizati si de care depinde pozitia voastra la final concursului. Adversarii vor incerca sa faca tot posibilul pentru a va invinge, insa voi nu trebuie sa va pierdeti speranta, ci sa va ambtionati tot mai mult pentru a castiga. Mult succes!
A fost accesat de : 1,892 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Bob constructorul
Bob constructorul

Acest joc online Bob constructorul a fost jucat pana in momentul de fata de 1,892 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-11-20 si are o marime de 2.6 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.