JOCURI BING BONG LA DENTIST

File Info

Titlu:Bing Bong la dentist
Descriere si instructiuni: V-am pregatit un nou joc foarte dragut cu Bing Bong care se afla la dentist si va trebui sa va ocupati de el pentru ca voi veti fi doctorii care se vor ocupa de prietenul vostru. Ei bine, va trebui sa ii scoateti dintii cariatati complet, iar cel care sunt doar patati sau partial afectati, ii veti curata doar pentru ca mai pot fi salvati. Nu mai asteptati pentru ca aveti la dispozitie toate ustensilele necesare, iar noi va uram distractie placuta cu cele mai noi jocuri cu Bing Bong doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 708 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri bing bong sau jocuri doctori dentistiInformatii despre jocul gratis Bing Bong la dentist
Bing Bong la dentist

Acest joc online Bing Bong la dentist a fost jucat pana in momentul de fata de 708 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-11-04 si are o marime de 1.58 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.