JOCURI BEN 10 IN ORASUL FANTOMELOR

File Info

Titlu:Ben 10 in orasul fantomelor
Descriere si instructiuni: Ben 10 se afa in orasul fantomelor intr-o noua misiune si va invita sa va alaturati lui si sa formati o echipa de neinvins. Orasul fantomelor este foarte periculos, chiar si pentru supereroul nostru. Are nevoie de ajutorul vostru pentru a trece cu bine de aceasta misiune aparent imposibila. Veti fi urmarit de dovleci care vor incerca sa va distruga, dar veti face tot posibilul sa invingeti si nu va veti lasa mai prejos nicio clipa. Va veti folosi de sagetile de la tastatura pentru a va deplasa. Distrati-va cu cele mai noi jocuri cu Ben 10 in misiunea doar pe jocuricartoon.net si nu uitati sa votati jocul daca v-a placut.
A fost accesat de : 1,798 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri ben 10 in misiune , multe jocuri orasul fantomelor sau jocuri aventuri cu ben 10 sau jocuri ben 10 in lupta

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Ben-10 > Ben 10 in orasul fantomelor


Informatii despre jocul gratis Ben 10 in orasul fantomelor
Ben 10 in orasul fantomelor

Acest joc online Ben 10 in orasul fantomelor a fost jucat pana in momentul de fata de 1,798 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-10-21 si are o marime de 3.65 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.