JOCURI BEN 10 ATACUL EXTRATERESTRILOR

File Info

Titlu:Ben 10 Atacul Extraterestrilor
Descriere si instructiuni: Ben 10 Omniverse este un joc plin de aventura cu cei mai tari eroi ai tuturor timpurilor care va asteapta si de aceasta data sa incepeti distactia chiar acum. Ei bine, va trebui parcurgeti un anumit traseu care este plin de pericole, insa voi va trebui sa distrugeti aceste pericole care va ies in cale. Folositi-va de sagetile de la tastatura pentru a va deplasa si de space pentru a lupta in asa fel incat sa va asigurati ca ajungeti la final cu bine. Luptati cot la cot cu eroii preferati si deveniti chiar voi niste super eroi celebrii si la fel de puternici precum idolii vostri.
A fost accesat de : 1,593 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri ben 10 omniverse sau jocuri extraterestrii

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Ben-10 > Ben 10 Atacul Extraterestrilor


Informatii despre jocul gratis Ben 10 Atacul Extraterestrilor
Ben 10 Atacul Extraterestrilor

Acest joc online Ben 10 Atacul Extraterestrilor a fost jucat pana in momentul de fata de 1,593 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-09-28 si are o marime de 0 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.