JOCURI BEN 10 AIR STRIKER

File Info

Titlu:Ben 10 air striker
Descriere si instructiuni: Ben 10 air striker te invita la noi aventuri alaturi de el.Ben 10 este pilot,iar tu va trebui sa-i fii aliat.Impreuna veti forma o echipa puternica care va duce la bun sfarsit misiunea.Va aflati intr-o lupta in aer,la cativa mii de kilometri distanta de pamant.Folositi mouse-ul pentru a controla avionul.Faceti click stanga pentru a trage cu foc.Apasati spatiu pentru a elibera bomba si tastele 1,2 si 3 pentru a utiliza amunitia.Evitati contactul cu orice corp pentru ca va va distruge.Impreuna cu Ben 10 veti face fata cu brio provocarii.
A fost accesat de : 2,540 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Ben 10 air striker
Ben 10 air striker

Acest joc online Ben 10 air striker a fost jucat pana in momentul de fata de 2,540 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-24 si are o marime de 1.45 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.