JOCURI BEBELUSUL HAZEL IN PAT

File Info

Titlu:Bebelusul Hazel in pat
Descriere si instructiuni: Bebelusul Hazel se pregateste sa se duca in pat, insa pana atunci este nevoie sa isi faca igiena zilnica. Inainte de a se pune la somn, el trebuie sa se spele pe dintisori. Fiind un bebelus mic si neajutorat, are nevoie de voi pentru a reusi sa aiba o igiena asa cum trebuie. Haideti sa il ajutam putin, si sa ii dam obiectele pe care micutul ni le va cere. Fiti atenti, de fiecare data, ce doreste si nu il lasati sa astepte. Copilasul este nerabdator sa ajunga in patut, de aceea incercati sa nu trageti de timp si sa fiti prompti la cererea lui. Micutul nu este un copil pretentios, insa este de preferat sa aveti grija de el asa cum se cuvine.
A fost accesat de : 10,672 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Bebelusul Hazel in pat
Bebelusul Hazel in pat

Acest joc online Bebelusul Hazel in pat a fost jucat pana in momentul de fata de 10,672 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-08-09 si are o marime de 2.7 MB.
Stele : 5
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 5 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.