JOCURI BEBELUSUL HAZEL IN BUCATARIE

File Info

Titlu:Bebelusul Hazel in bucatarie
Descriere si instructiuni: Bebelusul Hazel in bucatarie are nevoie de un mic ajutor, caci in dorinta lui de a cunoaste, nu isi da seama ca, de fapt, nu poate face nimic singur. Acesta este motivul pentru care va aflati voi aici. Haideti sa ii dam o mana de ajutor micutului. Pentru inceput, trebuie sa il insotiti la cumparaturi, pentru achizitionarea materialelor de care va avea nevoie in bucatarie. In continuare, il veti ajuta sa prepare gustarea pe care si-a propus. Noi va vom fi alaturi si va vom ghida pas cu pas. Spor la treaba!
A fost accesat de : 10,015 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Bebelusul Hazel in bucatarie
Bebelusul Hazel in bucatarie

Acest joc online Bebelusul Hazel in bucatarie a fost jucat pana in momentul de fata de 10,015 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-08-05 si are o marime de 3.71 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.