JOCURI BEBELUSA SOFIA CURATA DORMITORUL

File Info

Titlu:Bebelusa Sofia curata dormitorul
Descriere si instructiuni: Bebelusa Sofia curata dormitorul si are nevoie de ajutor sa faca luna in camera sa care este invadata de dezordine si mizerie. Voi va trebui sa o ajutati pentru ca este mult prea mica pentru a se descurca singurica. Veti strange toate lucrurile aruncate aiurea prin camera, iar gunoaiele le veti arunca la cosul de gunoi. Fiti atenti la toate detaliile si nu omiteti nimic, altfel veti pierde jocul. De asemenea, aveti grija si la timpul care este limitat si nu trebuie depasit sub nicio forma. Va dorim distractie placuta cu cele mai noi jocuri cu bebelusi de facut curat doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 983 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri bebelusa sofia sau jocuri de facut curat

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Bebelusi > Bebelusa Sofia curata dormitorul


Informatii despre jocul gratis Bebelusa Sofia curata dormitorul
Bebelusa Sofia curata dormitorul

Acest joc online Bebelusa Sofia curata dormitorul a fost jucat pana in momentul de fata de 983 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-04-08 si are o marime de 0.36 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.