JOCURI BEBELUSA ELSA LA BAL

File Info

Titlu:Bebelusa Elsa la bal
Descriere si instructiuni: Bebelusa Elsa se pregateste sa mearga la bal si are nevoie de ajutorul vostru pentru ca este foarte mica si nu se poate descurca singura. Bebelusa Elsa se afla la un ceai si este supravegehata cu foarte mai rigurozitate de Olaf care nu ii permita sa faca nimic altceva. Ei bine, micuta se plictiseste si vrea sa desfasoare si alte activitati, asa ca va roaga sa o ajutati sa faca si altceva. In partea din dreapta, sunt activitatile pe care aceasta urmeaza sa le desfasoare si va trebui sa o ajutati fara stirea lui Olaf. Faceti totul pe ascuns, iar cand va aparea semnul exclamarii inseamna ca trebuie sa vina Olaf, asa ca opriti-va din ceea ce faceti si prefaceti-va ca nu s-a intamplat nimic. Incercati cele mai noi jocuri cu Baby Elsa din Regatul de Gheata doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 803 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri baby elsa , multe jocuri bebelusa elsa sau jocuri baby elsa la ceai sau jocuri bebelusa elsa si olaf sau jocuri olafInformatii despre jocul gratis Bebelusa Elsa la bal
Bebelusa Elsa la bal

Acest joc online Bebelusa Elsa la bal a fost jucat pana in momentul de fata de 803 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-12-29 si are o marime de 2.69 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.