JOCURI ANNA SI ELSA SIRENE

File Info

Titlu:Anna si Elsa sirene
Descriere si instructiuni: Anna si Elsa Frozen sunt doua sirene frumoase de care sunteti invitati sa va ocupati de aceasta data si alaturi de care va veti distra pe cinste. Elsa si Anna Frozen se pregatesc sa mearga la o petrecere in ocean si au nevoie de ajutorul vostru pentru a arata divin. Alegeti-le cate o coafura cu care sa le stea bine, cate o tinuta frumoasa si eleganta si alte accesorii si detalii care sa fie in concordanta unele cu altele, in asa fel incat surori Frozen sa fie pregatite pentru distractie. Nu mai asteptati si incepeti indata distractia pentru ca v-am pregatit o multime de surprzie doar aici pe site-ul nostru!
A fost accesat de : 791 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri anna frozen sau jocuri elsa frozenInformatii despre jocul gratis Anna si Elsa sirene
Anna si Elsa sirene

Acest joc online Anna si Elsa sirene a fost jucat pana in momentul de fata de 791 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-09-16 si are o marime de 0 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.