JOCURI ANGRY BIRDS RIO

File Info

Titlu:Angry Birds Rio
Descriere si instructiuni: Are de a face cu o noua problema Angry Birds Rio, si anume prietenii sai au fost capturati intr-o colivie si au nevoie de ajutor pentru a fi eliberati. Angry Birds nici nu isi pun problema sa nu isi ajute prietenii in aceasta chestiune de viata si de moarte. Insa, pe de alta parte, sunt constiente pasarile ca singure sa duca la bun sfarsit misiunea poate fi destul de riscant si isi pot pune chiar propria viata in pericol, iar acest lucru trebuie evitat, altfel risca sa isi piarda si ele viata si, implicit, si prietenii lor. Au nevoie urgenta de ajutorul vostru pe care trebuie sa i-l oferiti. Jocul are mai multe niveluri, astfel incat cu cat avansati cu atat veti avea de ajutat mai multe pasari captive. Ei bine, nu va trebui sa fie aceasta o problema pentru voi, caci pentru fiecare nivel aveti dreptul la trei incercari. Daca nu reusiti dupa cele trei incercari sa eliberati toate pasarile, atunci va trebui sa reluati nivelul respectiv.
A fost accesat de : 1,986 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri angry birdsInformatii despre jocul gratis Angry Birds Rio
Angry Birds Rio

Acest joc online Angry Birds Rio a fost jucat pana in momentul de fata de 1,986 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-09-15 si are o marime de 2.34 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.